Stickers

Laat je boodschap plakken met stickers op elk gewenst formaat. Van heel klein tot héééél groot.

Stickers kun je voor veel verschillende toepassingen gebruiken, bijv. voor promotiemateriaal, buitenreclame of autoreclame.

Wil jij graag stickermateriaal inzetten voor een project? Daag ons uit!

Gebaseerd op 10 recensies

Welk merk of type voertuig je ook rijdt, met autoreclame heb je een sterk communicatiemiddel en bereik je dagelijks een groot publiek. De mogelijkheden om jouw voertuig te voorzien van je reclame(boodschap) zijn eindeloos.

Carwrap is een techniek die veel wordt toegepast. Complete of delen van je voertuig worden hierbij ‘ingepakt’ met een carwrapfolie. Dit is een speciaal ontwikkeld vinyl dat heel soepel is en d.m.v. verwarmen flink kan rekken.

Eén van de grootste krachten van reclame is herkenning door herhaling. Jouw wagenpark moet er representatief uitzien, ongeacht welk merk, type of het aantal bedrijfswagens dat het bedrijf heeft.

Voertuigreclame valt niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. De grote variëteit aan voertuigen die we dagelijks tegenkomen is dan ook enorm toegenomen de laatste decennia. Van koetsen en karren naar auto’s en vrachtwagen, scooters en segways.

Voertuigreclame inzetten?

Onze ervaren reclamemakers staan voor je klaar! Daag jij ons uit?