Klein & groot materieel

Van klein
tot héééél groot

Klein & groot materieel

Voertuigreclame van elk formaat

Voertuigreclame valt niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. De grote variëteit aan voertuigen die we dagelijks tegenkomen is dan ook enorm toegenomen de laatste decennia. Van koetsen en karren naar auto’s en vrachtwagen, scooters en segways.

Het bedrijfsleven heeft deze nieuwe vervoersmiddelen omarmd, daarom is voertuigreclame een zeer effectief middel om je bedrijf of product onder de aandacht te brengen. Autoreclame is hierbij misschien het eerst waar je aan denkt, maar wat te denken van Pizzakoeriers en (fiets)taxi’s? Voertuigreclame op trams, treinen en bussen? Of reclame op een rondvaartboot of huursloep? Allemaal zeer geschikt als reclamedrager.

Ook Foodtrucks en IJscokarren, al dan niet elektrisch aangedreven, zijn zomers een echte trekpleister. Dit komt vaak omdat ze attractief gemaakt zijn door opvallende voertuigreclame!

Wil jij je voertuig voorzien van reclame? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en daag ons uit!

Toepassingen en materialen

Altijd de beste kwaliteit!

 • Snijfolies-2_icon

  Snijfolies

  Kies één, twee of meerdere kleuren snijfolies voor jouw type voertuig. Je kan het zo gek niet bedenken, wij doen het allemaal!

 • Full-color-2_icon-01

  Full-color

  Bekleed je voertuig met een full-color foto/afbeelding, een foto/afbeelding zegt immers meer dan duizend woorden.

 • Carwrapping-2_icon

  Carwrapping

  Toe aan iets nieuws? Met Carwrap kun je je voertuig volledig of slechts enkele delen direct vernieuwen, verfrissen of beschermen.

 • Fleetmarking-2_icon-01

  Wagenpark

  De kracht van herkenning door herhaling. Jouw wagenpark moet er hetzelfde uitzien. Wij zorgen voor het volledige traject.

 • Kwaliteit-2_icon

  A-kwaliteit

  Er zijn veel verschillende materialen op de markt voor diverse toepassingen, maar de kwaliteit is niet hetzelfde. Wij kiezen alleen voor A-kwaliteit!

 • Reclameiszien_icon-01

  Reclame is zien

  Voertuigreclame is een sterk communicatiemiddel waar je dagelijks een groot publiek mee bereikt. Zorg dat ook jij onderweg gezien wordt!

Busbestickering

Opvallend en effectief

Busbestickering is een zeer effectieve manier om reclame te maken voor je bedrijf, product of reclameboodschap. Of het nu gaat om een bestelbus, autobus, stadsbus, personenbus, taxibus of bedrijfsbus, met het juiste ontwerp en de materialen trek je de aandacht!

Busbestickering kan op een groot aantal manieren worden ontworpen en aangebracht. Wil je het liefst een subtiele busbestickering, of mag het lekker opvallend knallen! Alles is mogelijk. Van reflecterende, fluorescerend of metallic folie tot aan een carwrap in full-color. Het kan allemaal!

Wil jij je voertuig voorzien van reclame? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden en toepassingen van voertuigreclame. Daag jij ons uit?

Beoordelingen

Klanten van deco reclamewerk beoordelen ons met een

Gebaseerd op 10 recensies
Offerte aanvragen

Klein of groot materieel bestickeren?

Wil je een vrijblijvende offerte op maat ontvangen?
Onze signspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Leave this field blank
Choose file
Uploading… (0%)

A file with this name has already been uploaded.

This file type isn’t allowed.

This file size is too big.

0/5 Files uploaded

Contact

Neem contact op

Je kunt ons bellen, mailen of simpelweg een bericht via Social Media sturen. Wij staan voor je klaar!

De Marne 32a
8701 PT Bolsward

T: 0515 – 227032
E: info@decoreclamewerk.nl