Carwrapping

Vernieuw en bescherm jouw bolide

overview

Wat is Carwrapping?

Carwrap is een techniek die veel wordt toegepast. Complete of delen van je voertuig worden hierbij ‘ingepakt’ met een carwrapfolie. Dit is een speciaal ontwikkeld vinyl dat heel soepel is en d.m.v. verwarmen flink kan rekken. Hiermee is het bijvoorbeeld zeer geschikt om je voertuig, helemaal of deels, te voorzien van een nieuwe speciale kleur.

Icon_verfrissend-1-01
Zo goed als nieuw!
Vernieuw en verfris jouw voertuig. Met carwrap kun je je voertuig direct voorzien van een nieuw kleurtje, zonder dat je hem opnieuw moet laten spuiten.
Icon_Beschermingsfolie-1-01
Bescherm
Bescherm de originele lak d.m.v. carwrap of een transparante beschermingsfolie die speciaal ontworpen is om jouw bolide te beschermen tegen krassen en steenslag.

Wij zorgen dat jouw bedrijf of boodschap onderweg gezien wordt! Daag jij ons uit?

Nieuw

Transparante lakbescherming

De originele lak van jouw voertuig beschermen tegen krassen, steenslag en UV straling, door middel van een transparante, zelf-herstellende folie? Wij werken hiervoor met de Hexis Bodyfence folie in samenwerking met Hexis Nederland.

De speciaal ontwikkelde folie heeft een uitstekende duurzaamheid en verkleurd niet. Daarnaast heeft de beschermingsfolie een herstellende formule. Wanneer er lichte krassen en strepen op de folie te zien zijn, zorgt warm water of het warme weer ervoor dat deze weer verdwijnen. Daarbovenop maakt de beschermingsfolie het ook gemakkelijker om uw voertuig schoon te houden door de vuilafstotende werking.

Onze ervaren monteurs zorgen voor de plaatsing en Hexis Nederland zorgt voor de garantie.

Toepassingen

Hedendaagse straatbeeld

In het dagelijks verkeer komen we veel carwrap tegen. Wist je dat ambulances van oorsprong meestal een standaard fabriekskleur hebben, maar d.m.v. carwrapping zijn ‘ingepakt’?

Ook zien we veel gedeeltelijke carwrap toepassingen. Zo worden bijvoorbeeld alleen de bumpers, achterzijde of voorzijde in een huisstijlkleur gewrapt. Daarnaast kunnen full-color prints ook dienen als carwrap, waardoor creatieve ontwerpen mogelijk zijn.

Wij zorgen dat jouw bedrijf of boodschap onderweg gezien wordt! Daag jij ons uit?

Extra bescherming
Naast een nieuwe frisse look, heeft het laten “inpakken” van jouw bolide een extra beschermende laag. De onderliggende originele laklaag van jouw auto of bedrijfswagen wordt door de extra toplaag afgeschermd. Carwrapfolie is na meerdere jaren weer relatief eenvoudig te verwijderen. Na verwijdering van zowel de folie als lijmlaag, staat jouw auto er weer bij als nieuw!

Beoordelingen

Klanten van deco reclamewerk beoordelen ons met een

Gebaseerd op 10 recensies
Offerte aanvragen

Meer weten over carwrapping?

Wil je een vrijblijvende offerte op maat ontvangen?
Onze signspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Leave this field blank
Choose file
Uploading… (0%)

A file with this name has already been uploaded.

This file type isn’t allowed.

This file size is too big.

0/5 Files uploaded

Contact

Neem contact op

Je kunt ons bellen, mailen of simpelweg een bericht via Social Media sturen. Wij staan voor je klaar!

De Marne 32a
8701 PT Bolsward

T: 0515 – 227032
E: info@decoreclamewerk.nl